Politika piškotkov

Ta politika piškotkov je bila nazadnje posodobljena 5. julija 2022 in velja za državljane in zakonite stalne rezidente Evropskega gospodarskega prostora.

1. Uvod

Naša spletna stran, https://tajles.si (v nadaljnjem besedilu: “spletna stran”) uporablja piškotke in druge povezane tehnologije (za udobje se vse tehnologije imenujejo “piškotki”). Piškotke postavljajo tudi tretje osebe, ki smo jih angažirali. V spodnjem dokumentu vas obveščamo o uporabi piškotkov na naši spletni strani.

2. Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna preprosta datoteka, ki se pošlje skupaj s stranmi tega spletnega mesta in jo vaš brskalnik shrani na trdi disk vašega računalnika ali druge naprave. Podatki, ki so tam shranjeni, se lahko vrnejo na naše strežnike ali strežnike ustreznih tretjih oseb ob naslednjem obisku.

3. Kaj so skripti?

Skript je del programske kode, ki se uporablja za pravilno in interaktivno delovanje našega spletnega mesta. Ta koda se izvaja na našem strežniku ali na vaši napravi.

4. Kaj je spletni svetilnik?

Spletni svetilnik (ali oznaka slikovnih pik) je majhen, neviden kos besedila ali slike na spletnem mestu, ki se uporablja za spremljanje prometa na spletnem mestu. V ta namen se s pomočjo spletnih svetilnikov hranijo različni podatki o vas.

5. Piškotki

5.1 Tehnični ali funkcionalni piškotki

Nekateri piškotki zagotavljajo, da določeni deli spletnega mesta delujejo pravilno in da ostanejo vaše uporabniške nastavitve znane. Z namestitvijo funkcionalnih piškotkov vam olajšamo obisk naše spletne strani. Tako vam ob obisku naše spletne strani ni treba večkrat vnašati istih podatkov in artikli na primer ostanejo v vaši nakupovalni košarici, dokler ne plačate. Te piškotke lahko postavimo brez vašega soglasja.

5.2 Statistični piškotki

Uporabljamo statistične piškotke, da optimiziramo izkušnjo spletnega mesta za naše uporabnike. S temi statističnimi piškotki dobimo vpogled v uporabo našega spletnega mesta. Prosimo za vaše dovoljenje za namestitev statističnih piškotkov.

5.3 Piškotki za trženje/sledenje

Piškotki za trženje/sledenje so piškotki ali katera koli druga oblika lokalnega shranjevanja, ki se uporablja za ustvarjanje uporabniških profilov za prikazovanje oglaševanja ali za sledenje uporabniku na tem spletnem mestu ali na več spletnih mestih za podobne tržne namene.

6.0 Uporabljeni piškotki

Obvezni za delovanje spletnega kataloga/trgovine :

Ostali piškotki vezani na spletno stran :

7. Privolitev

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vam prikažemo pojavno okno z razlago o piškotkih. Takoj, ko kliknete »Shrani nastavitve«, se strinjate, da uporabljamo kategorije piškotkov in vtičnikov, ki ste jih izbrali v pojavnem oknu, kot je opisano v tem pravilniku o piškotkih. Uporabo piškotkov lahko onemogočite prek svojega brskalnika, vendar upoštevajte, da naše spletno mesto morda ne bo več pravilno delovalo.

7.1 Upravljajte svoje nastavitve soglasja

Naložili ste pravilnik o piškotkih brez podpore za javascript. V AMP lahko uporabite gumb za upravljanje soglasja na dnu strani.

8. Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate naslednje pravice: Imate pravico vedeti, zakaj so vaši osebni podatki potrebni, kaj se bo z njimi zgodilo in kako dolgo bodo shranjeni. Pravica do dostopa: Imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, ki so nam znani. Pravica do popravka: imate pravico, da dopolnite, popravite, izbrišete ali blokirate svoje osebne podatke, kadar koli želite. Če nam date svoje soglasje za obdelavo vaših podatkov, imate pravico, da to privolitev prekličete in izbrišete vaše osebne podatke. Pravica do prenosa vaših podatkov: imate pravico zahtevati vse svoje osebne podatke od upravljavca in jih v celoti prenesti drugemu upravljavcu. Pravica do ugovora: lahko ugovarjate obdelavi vaših podatkov. To upoštevamo, razen če obstajajo utemeljeni razlogi za obdelavo. Za uveljavljanje teh pravic nas kontaktirajte. Prosimo, glejte kontaktne podatke na dnu te politike piškotkov. Če imate pritožbo glede tega, kako ravnamo z vašimi podatki, bi radi slišali od vas, vendar imate tudi pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu (Organu za varstvo podatkov).

9. Omogočanje/onemogočitev in brisanje piškotkov S spletnim brskalnikom lahko samodejno ali ročno izbrišete piškotke. Določite lahko tudi, da se določeni piškotki ne smejo namestiti. Druga možnost je, da spremenite nastavitve svojega internetnega brskalnika, tako da boste ob vsakem vstavitvi piškotka prejeli sporočilo. Za več informacij o teh možnostih si oglejte navodila v razdelku Pomoč v vašem brskalniku. Upoštevajte, da naše spletno mesto morda ne bo delovalo pravilno, če so vsi piškotki onemogočeni. Če izbrišete piškotke v svojem brskalniku, bodo po vašem soglasju ponovno nameščeni, ko boste znova obiskali naše spletne strani.

10. Kontaktni podatki Za vprašanja in/ali komentarje o naši politiki piškotkov in tej izjavi nas kontaktirajte na naslednje kontaktne podatke:

TAJLES d.o.o. Kidričeva ulica 25A, Trzin, 1236 Trzin Slovenija Spletno mesto: https://tajles.si Elektronski naslov: info@tajles.si,  Telefonska številka:01 5641406

Ta pravilnik o piškotkih je bil sinhroniziran s cookiedatabase.org 5. julija 2022

 

Spletno mesto: https://plod.si Elektronski naslov: plod@siol.net Telefonska številka: (02) 803 81 55

Ta pravilnik o piškotkih je bil sinhroniziran s cookiedatabase.org 2. novembra 2021